Kies uw taal / Land van installatie

Welkom. Kies uw categorie, ik ben een:
Gegevens van de koper / Installatie adres

Details van het werkblad

Factuurdatum:
 

Garantievoorwaarden

 1. Deze garantie is enkel geldig indien de gebruiker over de aankoopbon beschikt. De garantie is pas geldig na online registratie binnen 60 dagen na aankoop. Na registratie verstrekt Cosentino 10 jaar, 15 jaar of 25 jaar (enkel in 2015) garantie op de producten. De garantieregistratie loopt vanaf 1 juli 2009. Lees de garantievoorwaarden voor verdere details.
 2. Cosentino vervaardigt geen werkbladen, maar is leverancier is van platen. Wanneer de aangeboden garantie van toepassing is, wordt al het nodige materiaal aangeleverd voor de vervanging van het werkblad, maar de productie- en installatiekosten van het product worden niet door Cosentino gedekt.
 3. De garantie dekt géén vervaardigings- of installatiedefecten van het product, aangezien Cosentino deze handelingen niet verricht.
 4. Dit garantiebewijs zal enkel volledig van kracht zijn indien:
  • Alle velden duidelijk en volledig zijn ingevuld en de informatie correct is.
  • Het formulier binnen 60 dagen na de installatie van het Silestone werkblad wordt ingevuld en verstuurd.
  • De bijgevoegde factuur de gegevens van de consument, de aankoopdatum, de naam van de keukenstudio de merknaam en de kleurnaam bevat.
 5. Bewaar uw aankoopbewijs waarop de aankoopdatum duidelijk staat vermeld goed, en lees de garantiefolder alsook de huidige voorwaarden zorgvuldig door.